Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) Alanya Birimi kurulduğu 2022’den bu yana kadro, öğrenci ve kurs sayısı bakımından büyük gelişim kaydetti. Vatandaşların yoğun talebi üzerine sürekli öğrenci sayısı artan Alanya ATABEM’de bu yıl 3331 öğrenciye ücretsiz ders ve kurslar veriliyor.

Üniversiteye hazırlık mezunlar grubunda 491, Ortaokul grubunda ise 2840 olmak üzere toplam 3331 öğrenciye, haftanın altını günü kurs ve ders veriliyor. Mezun grubu öğrencilerine Edebiyat, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Türkçe branşlarında hafta içi 5 gün dersler verilirken, Pazar günleri de deneme sınavları gerçekleştiriliyor.

Alanya'da yeni uygulama oteli açıldı Alanya'da yeni uygulama oteli açıldı

Ortaokul Öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Robotik Kodlama, 3D Modelleme, Zeka Oyunları, Satranç, Drama, Keman, Modern Danslar ve Resim dersleri haftanın 6 günü verilmektedir. Ayrıca LGS Gruplarına Pazar günleri deneme sınavları yapılmaktadır. 30 Eylül 2024’te başlayan kurslar 31 Mayıs 2025’te sona erecek.