Alanya Belediyespor’da önemli bir görev değişikliği yaşandı. Daha önce Alanya Belediyespor Voleybol A Takımı'nın menajeri olan Serdal Esen, kulüp müdürlüğü görevine getirildi. Bu yeni göreviyle birlikte Esen, hem A Takım menajerliği hem de kulüp müdürlüğü görevlerini üstlenecek. Mehmet Erken'in görevinden ayrılmasının ardından Kulüp Başkanı olan Faruk Konukçu, Serdal Esen’in yeni görevine atanması dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Konukçu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Alanya Fight Club sporcuları, Konya'da şampiyon oldu Alanya Fight Club sporcuları, Konya'da şampiyon oldu

"Serdal Esen’in kulüp müdürlüğü görevine atanması dolayısıyla kendisini tebrik ediyorum. Voleybol A Takımımızın menajerliği sırasında gösterdiği üstün gayret ve başarıların, kulüp müdürlüğü görevinde de devam edeceğine inancım tamdır. Alanya Belediyespor olarak Serdal Esen’in bilgi ve tecrübesinden en iyi şekilde faydalanarak, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

Serdal Esen, kulüpteki uzun yıllara dayanan deneyimi ve spor yönetimindeki başarısıyla tanınan bir isim. Alanya Belediyespor’un daha da güçlenmesi ve başarılarını artırması için çalışmaya devam edeceği şüphesiz. Alanya Belediyespor ailesi olarak, Serdal Esen’e yeni görevinde başarılar diliyor ve birlikte nice zaferlere imza atmayı temenni ediyoruz."