Alanya

Alanya’da 2025 öncesi önemli kararlar alındı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Okurcalar bölgesindeki otel işletmecileriyle bir araya gelerek 2025 turizm sezonu için önemli kararlar aldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), 2024 sezonunu değerlendirmek ve 2025 sezonu için önemli kararlar almak üzere Okurcalar bölgesi otel işletmecileriyle bir araya geldi. Justiniano Deluxe Resort Otel'de gerçekleşen toplantıda, sektörün önemli aktörleri bir araya gelerek turizmin geleceği hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantıda, 2025 sezonu acente kontratları, sezon açılış ve kapanış organizasyonları, turizm işletmelerinin güçlendirilmesi gibi konuların yanı sıra alternatif turizm ürünleri olarak spor kompleksleri ve sanatsal faaliyetlerin önemi de masaya yatırıldı.

ALTİD Başkanı Burhan Sili, sezon değerlendirme toplantılarının devam edeceğini ve derneğin, bölgesel ve turizme yönelik sorunların çözümü için her zaman iş birliği ve çözüm odaklı yaklaşım sergileyeceğini belirtti. Sili, katılımcıların sorularını yanıtlayarak toplantıyı tamamladı.