Başkan Erdem: “Gayretle çalışmaya devam” Başkan Erdem: “Gayretle çalışmaya devam”

HABER - Muammer SOYLU

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, göreve geldikten sonra belediye hizmet birimlerine atadığı isimlerle bir hayli dikkat çekmeye başladı. Özçelik, önceki dönem yöneticisi Adem Murat Yücel’in kritik yerlere yerleştirdiği çalışanlarının izlerini bir bir silerken, sırada Özel Oba Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu müdürü İbrahim Görgün’ün görevden alınacağı konuşuluyor.

“KIZ ÖĞRENCİ YURDUNA KADIN MÜDÜR OLMALI”

Başkan Özçelik’in danışmanı, Sosyal Yardım Hizmetleri, Kreşler, Etüd Merkezleri ve Öğrenci Yurtlarından sorumlu Faruk Konukçu “Özel Oba Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu ihtiyaç sahibi kişilere oldukça faydalı bir eğitim kuruluşumuz. Fakat söz konusu Kız Öğrenci Yurdu’nun müdürü erkek. Kız Öğrenci Yurdu’na kadın müdüre olmalı. Bu yüzden önümüzdeki günlerde değişikliğe gideceğiz” dediği öğrenildi.

GÖRGÜN EMEKLİ Mİ OLACAK?

Alanya Belediyesi eski başkanı Adem Murat Yücel’in Kestel Belediyesi’nde çalışma arkadaşı ve Yücel’in zaman zaman kara kutusu olarak da bilinen Özel Oba Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu müdürü ve Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı İbrahim Görgün’ün, belediyede başka bir birimde mi çalışacağı yoksa emekliye mi ayrılacağı merak konusu oldu.

ÖZÇELİK’İN İLGİNÇ ATAMALARI DİKKAT ÇEKİYOR

İşte CHP’li Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in dikkat çeken bazı atamaları:

Alanya Belediyesi'nden istifa eden ve 2018 yılında AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Erkan Durmaz, Alanya Belediyesi zabıta merkez karakol amiri oldu. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürü Rüştü Özgür Karamut’un yerine belediye başkanının özel şirketi Özçelik A.Ş.’de çalışan Atahan Uyar atandı.