Alanya'da yaşanan trajik kazada hayatını kaybeden genç Mert Yücel'in yakınları, yaşadıkları üzüntüye bir yenisi daha eklendi. Kaza yerinde bırakılan kanlı izler, günlerce temizlenmeyince, genç adamın yakınları kendi elleriyle kanları temizlemek zorunda kaldı.

Alanya'da 200 servis aracı denetimden geçti Alanya'da 200 servis aracı denetimden geçti

Geçtiğimiz günlerde yaşanan motosiklet kazasında hayatını kaybeden Mert Yücel'in doğum gününde, kaza yerine giderek gül bırakan yakınları, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kaza yerinde bırakılan brandanın kaldırılmasıyla ortaya çıkan kanlı izlerin, yetkililer tarafından unutulduğu iddia edildi.

Mert Yücel'in yakınları, bu duruma tepki göstererek, kendi imkanlarıyla kaza yerini temizlemek zorunda kaldı. Yakınları, ellerindeki 10 damacana suyla kanlı yolu temizlerken yaşadıkları zorluğu ifade etti.

Yaşanan bu olay, sosyal medyada tepki çekerken vatandaşlar, ölen gencin yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. Bu acı olay, bir kez daha yetkililere görevlerini hatırlatırken, trafik kazalarında yaşanan ihmallerin önlenmesi için daha ciddi önlemler alınması gerektiğini gösterdi.