Sivil toplumun dijital çağa ayak uydurması ve daha geniş kitlelere ulaşabilmesi amacıyla başlatılan bu projeyle, yerel derneklerin dijital varlıklarını güçlendirmeleri hedefleniyor. Akdeniz Gençlik Derneği’nin deneyimli gönüllüleri tarafından sağlanacak olan bu destek, sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerini, projelerini ve duyurularını daha etkili bir şekilde paylaşmalarına imkan tanıyacak.

Bu destek programı kapsamında, bugüne kadar 47 dernek dijital dönüşüm sürecinde büyük fayda sağladı. Geçmişte projeden yararlanan dernekler, web siteleri sayesinde daha geniş bir kitleye ulaşarak, projelerini ve etkinliklerini duyurmakta büyük başarı elde ettiler. Bu yıl da Alanya’daki tüm sivil toplum kuruluşlarının bu fırsattan yararlanması bekleniyor.

Akdeniz Gençlik Derneği Başkanı Muhittin Alp, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sivil toplum örgütlerinin dijital dünyada var olabilmeleri ve faaliyetlerini daha geniş kitlelere duyurabilmeleri için bu desteği çok önemsiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda bu projeye katılan dernekler, dijital dönüşümle birlikte önemli başarılar elde ettiler. Bu yıl da Alanya’daki tüm sivil toplum kuruluşlarını bu fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz” dedi.

Projeye başvurmak isteyen Alanya’daki sivil toplum örgütleri, Akdeniz Gençlik Derneği’nin web sitesi üzerinden başvuru formunu doldurabilirler. Başvurular, derneklerin ihtiyaçları ve kapasite gelişim potansiyelleri göz önünde bulundurularak değerlendirilecektir.

"Her şey dahil" sistemi tartışılıyor: Alanya'da çıkış mı yapılacak? "Her şey dahil" sistemi tartışılıyor: Alanya'da çıkış mı yapılacak?

Başvuru süreci ve proje hakkında daha fazla bilgi almak için Akdeniz Gençlik Derneği’nin iletişim kanallarından faydalanabilirsiniz.

İletişim: Akdeniz Gençlik Derneği

Web Sitesi: https://www.agder.org.tr/

E-posta: [email protected]

Telefon: +90 850 302 10 07

Son Başvuru Tarihi: 15 Ağustos 2024