Bir süredir ileri derecede astım hastası olan ve geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası sonrası sağlık sorunları yaşayan Ahu Tuğba, Miami'deki evinde hayata gözlerini yumdu. 69 yaşında aramızdan ayrılan sanatçının ölümü sevenlerini yasa boğdu.

ALANYA'DAN MİAMİ'YE UZANAN HAYAT HİKAYESİ

Uzun yıllar Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde yaşayan Ahu Tuğba, sinemaya ilk adımını Metin Erksan ile atmıştı. 70'li yılların sonunda tanınmaya başlayan sanatçı, 80'lerde Türk sinemasının en popüler isimlerinden biri haline gelmişti. Birçok ünlü isimle başrol oynayan Tuğba, aynı zamanda başarılı bir iş kadınıydı.

10 EVLİLİK VE UNUTULMAZ KARAKTERLER

Alanya’da hafta sonu yağmur yağabilir Alanya’da hafta sonu yağmur yağabilir

Özel hayatıyla da magazin dünyasının gündeminde olan Ahu Tuğba, 10 kez evlenmişti. 1993 doğumlu kızı Anjelik ile son zamanlarını Miami'de geçiriyordu. Hayat kadınları, uyuşturucu bağımlıları gibi zorlu karakterleri başarıyla canlandıran Tuğba, Türk sinemasına unutulmaz filmler ve karakterler armağan etti.

Ahu Tuğba'nın vefatı, Türk sinema camiasında büyük üzüntü yarattı. Başta sevenleri ve ailesi olmak üzere tüm sanat camiasına baş sağlığı diliyoruz.