Prof. Dr. Mesut Güner, TÜBİTAK başkan yardımcılığına atandı Prof. Dr. Mesut Güner, TÜBİTAK başkan yardımcılığına atandı

CHP lideri Özgür Özel’in katıldığı Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı'na giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP’li Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Av. Utkan Hasan Eminoğlu’nu vekil olarak atadı.

Hem Gazipaşa hem de Gökbel Yağlı Güreşleri ağası olan, Alanya’da mütevazi ve saygın kişiliğiyle tanınan CHP’li Avukat Eminoğlu’nu ilk ziyaret edenler arsında CHP  parti meclis üyesi Şengül Yeşildal, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Muratpaşa Meclis Üyesi Taylan Şanlı, Alanya Belediye Meclis üyesi Asrın Ateşoğlu ve eski Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Hakan Genbeş yer aldı.

İLK ATAMA DEĞİL

Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı'na katılan ve yerini Alanya’nın yakından tanıdığı Av. Utkan Hasan Eminoğlu’na bırakan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bilindiği üzere geçmiş dönem, Alanya ve Antalya Büyükleşir Meclis üyesi Erkan Demirci’yi atamıştı.

58431351