Alanya

Alanyalılar bunu çok seviyor! Şenlikler başlamak üzere, çok az kaldı

Alanya'nın en sevilen festivallerinden biri olan Tokar Yayla Şenlikleri, bu yıl da 13-14 Temmuz tarihleri arasında Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenleniyor.

Bu yıl şenlikte Mustafa Yıldızdoğan ve Haluk Levent gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Siz de bu unutulmaz müzik şölenine ortak olmak ve keyifli bir hafta sonu geçirmek için Tokar Yaylası'na bekleniyorsunuz!

Şenlikte Neler Olacak?

  • Mustafa Yıldızdoğan ve Haluk Levent Konserleri: 13 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21.30'da Haluk Levent, 14 Temmuz Pazar günü saat 12.30'da ise Mustafa Yıldızdoğan sahne alacak.
  • Yöresel Lezzetler: Şenlikte yöresel lezzetlerin sunulacağı stantlar kurulacak ve katılımcılar Alanya mutfağının tadına bakma imkanı bulacaklar.
  • Çeşitli Etkinlikler: Müzik ve yöresel lezzetlerin yanı sıra, şenlikte çeşitli etkinlikler de olacak. Bu etkinlikler hakkında detaylı bilgiyi şenlik tarihlerine yaklaştıkça Tokar Yayla Şenlikleri'nin resmi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından alabilirsiniz.

Tokar Ağası Avni Erdoğan'dan Davet:

Tokar Ağası Avni Erdoğan, tüm Alanya halkını şenliğe davet ediyor. Erdoğan, "Halkımız şenliğimizle hafta sonunu renkli ve neşeli bir atmosferde geçirme fırsatı bulacak. Tokar Şenlikleri, kültürel bir birliktelik ve dayanışma atmosferi yaratarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu etkinlik, yerel kültürün yaşatılmasına katkıda bulunmanın yanı sıra, sanat ve müziğin insanları bir araya getirme gücünü de gözler önüne seriyor. Tüm halkımız davetlidir" dedi.

Şenlik Alanı ve Ulaşım:

Tokar Yayla Şenlikleri, Tokar Yaylası meydanında yapılacak. Alanya şehir merkezine yaklaşık 30 km uzaklıkta bulunan Tokar Yaylası'na özel araçlarla veya minibüslerle ulaşım sağlanabiliyor.