Alanya

Alanya'nın sorunlarına çözüm için destek istendi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan toplantıda yönetim kurulu faaliyetleri Başkan Eray Erdem tarafından meclis üyelerine aktarıldı.

ERDEM: “ALANYA’MIZIN ÜRÜNLERİNİ TANITTIK”

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Alanya dayanışmasını gösterdiklerini ifade eden Başkan Erdem, “Alanya’mızın yöresel ürünlerini odamız koordinasyonunda, Alanya iş birliğinde açılan standımızda fuar boyunca tanıttık” dedi.

ERDEM: “AVRUPA VE ASYA ZİRVESİ’NE KATILDIK”

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığını yürüttüğü Dünya Odalar Federasyonu’nun düzenlediği Avrupa ve Asya Zirvesi’ne de katıldıklarını ifade eden Başkan Erdem, “Zirvede görüşme şansı yakaladığımız Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Alanya’mız hakkında bilgiler verip, iş insanlarımızın sorun ve taleplerini aktarıp, çözüm konusunda destek istedik” dedi.

Başkan Erdem konuşmasında ALTSO’da gerçekleştirilen toplantılar ve eğitim faaliyetleri ile ilgili de meclis üyelerini bilgilendirip, üyelerden gelen soruları yanıtladı.

PİŞKİN’E PLAKET

Başkan Erdem, konuşmasının ardından Meclis Üyeliği görevini Abdullah Yakar’a devreden Mücahit Pişkin’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Erdem, “Mücahit kardeşime odamıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Abdullah Yakar arkadaşımıza da başarılar dilerim” dedi.

PİŞKİN’DEN ERDEM’E TEŞEKKÜR

Meclis Üyeliği görevini devreden Mücahit Pişkin ise ALTSO Başkanı Eray Erdem ve yönetimiyle uyumlu şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Kıymetli Başkanımız Eray beye ve tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İki yıldır uyumlu şekilde çalıştık” dedi.