Alanya Belediyesi, halk kafelerin gördüğü yoğun ilgi üzerine bir de halk lokantası açmaya hazırlanıyor. Belediye, Alanya Lisesi karşısındaki Hacıkaranfiller Konağı'nı halk kafe olarak haftaya hizmete sokacak. Ayrıca Mahmutlar, Kestel, Avsallar ve Konaklı'da da halk kafeler açılması planlanıyor.

Hisarcıklıoğlu: “367 oda ve borsanın içinde ALTSO yüz akımız” Hisarcıklıoğlu: “367 oda ve borsanın içinde ALTSO yüz akımız”

Başkan Osman Tarık Özçelik'in seçim vaatlerinden olan halk lokantası için yer seçimi yapıldı. Belediye hizmet binasının güneyinde bulunan yaklaşık 3 dönümlük alana (daha önce buz paten parkı, restoran ve kafeterya olarak kullanılan yer) halk lokantası kurulacak. Önceliği ekonomik kazanç olmayacak olan halk lokantası, vatandaşların sosyalleşmesine de katkı sağlayacak. İstanbul ve Mersin gibi şehirlerdeki benzer belediye işletmeleri büyük ilgi görüyor.