Alanya

Ali Koç Alanya’ya selam yolladı: “Sizlerle olmayı isterdim”

Alanya Fenerbahçeliler Derneği, her yıl 19 Temmuz'da (19.07) kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

Sabah saatlerinde ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunan dernek yönetimi, daha sonra ilçe protokolü, dernek üyeleri ve taraftarların katıldığı bir kahvaltı organizasyonu tertipledi. Roof Lounge'da gerçekleşen davete Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Başkanı Ferit Kesen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Aksoy, Fenerbahçeli taraftarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Keyifli kahvaltıda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hıfzı Vural, "19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günümüz kutlu ve mutlu olsun" dedi.

Etkinliğe canlı görüntülü bağlantı ile katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, "Sizleri bir arada görmek çok güzel. Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla düzenlediğiniz etkinlikte bulunamadığım için üzgünüm. Tüm Alanya halkına sevgilerimi gönderiyorum" dedi.