Alanya

Başkan Er’den çağrı: “İYİ Parti teröristlerle pazarlık yapmaz”

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, “Türkiye’nin İYİ Parti'ye ihtiyacı var” dedi.

“Bugün bir daha belli oldu ki, Türkiye’nin İYİ Parti'ye ihtiyacı var” diyen Başkan Er’in açıklaması şu şekilde:

AKP’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar aday olabilmesi uğruna her türlü anayasa değişikliğine (İlk dört madde dahil) razı olması, veremeyeceği tavizin olmadığı ortaya çıkmış iken, MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin adeta kendini ve partisinin ilkelerini yok sayarcasına, DEM Parti ile tokalaşmayla başlayan ve bugün grup toplantısında yaptığı terörist başı Öcalan’ın tecritinin kaldırılması ve Gazi Mecliste konuşturulma talebi, milyonlarca Türk Milliyetçisini bir kez daha hayal kırıklığına uğratmıştır.

Bir taraftan MHP’nin yeni açılım söylemi ve Terörist başı Öcalan hayranlığı, diğer taraftan ise CHP’nin ve Genel Başkan Özgür ÖZEL’in Selahattin DEMİRTAŞ sevdası ve onu hapishanede ziyaret etmesi bir akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Bütün bunlar akla, mantığa memleket menfaatine olacak işler değil, ancak ve ancak kendi gelecek siyasi ikbal hesaplarının birer tezahürüdür. 

Aziz milletimiz bu sancılı ve şahsi ikbal planları üzerine yapılan siyasi hesapları titizlikle takip etmektedir. Önceki açılım sürecinde olduğu gibi yine Ülkemizin ve Milletimizin geleceğinin altına dinamit yerleştirilmektedir.

Tüm bu sebepledir ki; Ülkemizin ve Milletimizin her zamankinden daha fazla İYİ Parti‘ye ve onun ilkeli duruşuna ihtiyacı vardır. Tüm bu yaşananlardan rahatsız olan gerçek Atatürkçüleri ve Türk Milliyetçilerini, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine sahip çıkma niyetinde olan tüm vatandaşlarımızı İYİ Parti çatısı altında buluşmaya davet ediyorum.

Sizlerin aracılığıyla Alanyalı hemşehrilerimize Vatan ve Millet sevdalılarına seslenmek istiyorum, gelin Ülkemiz ve Milletimizin geleceği adına İYİ Partimize sahip çıkalım. İYİ Parti güçlü bir şekilde var olduğu müddetçe, ne anayasamızın ilk dört maddesi tartışma konusu yapılacaktır, ne de siyasi menfaat uğruna teröristlerle pazarlık masasına oturulacaktır.

Ülkemizin ve Milletimizin ali menfaatlerini korumak ve gelecek nesillerimize daha güzel ve güçlü bir Türkiye bırakmak üzere Milletimizin bağrından çıkan İYİ Parti'mizin yedinci kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere siz değerli vatandaşlarımızı 27 Ekim 2024 tarihinde saat 13:00’te Ankara Atatürk kapalı Spor salonunda yapılacak etkinliğe davet etmek istiyorum.