Alanya

Başkan Hilmi Er’den 29 Ekim mesajı

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj yayımladı.

Başkan Er, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyet bayramını kutladığımız bugünlerde Cumhuriyetimizi kuran başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ne büyük bir iş yaptıklarını, yok olan Milletimizin umutlarını tekrar yeşertmişler ve iki yüz yıllık gerilemeye son vererek Türkiye Cumhuriyeti devletini kurmuşlardır.

Bugün üzerinden yüz yıl geçmiş olmasına rağmen yüz birinci yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletini hala içine sindiremeyenlerin olduğunu görüyoruz.

Cumhuriyet’mizin kazanımları sayesinde siyaset yapan, ticaret yapan ve mevki makam işgal edenlerin Cumhuriyet’e karşı olan hazımsızlıkları belli dönemlerde gün yüzüne çıkmaktadır.

Her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarını, başta anayasamızın ilk dört maddesini tartışmaya açarak Cumhuriyet’imizin temel değerlerini yok etmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Dahili ve harici düşmanlar her fırsatta görevlerini icra etmekten çekinmemektedirler.

İktidar mensupları ve ortakları ise gelecek nesilleri değil gelecek seçimleri düşünerek küçük ve basit siyasi hesapları uğruna Cumhuriyet’imizin temellerine dinamit yerleştirmekten çekinmemektedirler.

Ancak şunu unutmasınlar ki nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin makus talihini değiştirerek büyük bir azim ve kararlılıkla Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu ise, bizler de onun yol arkadaşları ve askerleri olarak Türkiye Cumhuriyeti’ni korumaya ve onun dahili ve harici düşmanları ile mücadele etmeye kararlıyız.

Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyet’imizin yüz birinci yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi büyük bir minnet ve şükran ile anıyorum.

Ve buradan söz veriyoruz;

Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacak, Türk istiklal ve Cumhuriyeti’ni ilelebet koruyacağız.

“ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE”