Alanya'da meclis üyesi Kayhan Balta, Alanya Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda konuştu. Balta, hemen arkasında oturan Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir’e dönerek, “Geçmiş dönemde birçok araç satın alınmıştı, neden şu an araç sayımız yetersiz?” sorusunu yöneltti. Adem Demir ise geçmiş dönemde yeni araç alınmadığını, mevcut araçların yalnızca yenilendiğini belirtti.

BAŞKAN YANINDA ARAÇLARI DA GÖTÜRMÜŞ

Prof. Dr. Mesut Güner, TÜBİTAK başkan yardımcılığına atandı Prof. Dr. Mesut Güner, TÜBİTAK başkan yardımcılığına atandı

Toplantıda CHP’li Grup Sözcüsü Haydar Uyar, mecliste söz almadan mikrofonu açarak, “Osman Başkanım, acaba Kayhan Bey geçmişte başkanın yanında götürdüğü araçlar gibi başka araçların da götürüldüğünü mü ima ediyor?” diyerek tartışmayı alevlendirdi. 

"BÜYÜK GEMİLERİN TRİNİSTONU AĞIR OLUR"

Bu sözlerin ardından yıllarca Ak Parti'de siyaset yapan, son seçimde ise MHP listesinden birinci sıradan meclis üyesi olan Hüseyin Güney söz aldı. Güney, Osman Tarık Özçelik’e "Sayın başkan böyle bir şeyler varsa lütfen açıklayın kamuoyu bilsin. Hani belediyeye müfettiş gelecekti ne oldu? Artık bunları açıklayın herkes bilsin dedi". Güney’in bu sözlerine karşılık, Başkan Özçelik ‘’Herkes rahat olsun. Zamanı gelince herkes her şeyi öğrenecek. Büyük gemilerin trinistonu ağır olur’’ dedi.