Alanya

Başkana tepki yağıyor! Alanya’da öyle bir laf etti ki…

Alanya Avokadocular Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen'den kredi kartlarına getirilmesi planlanan savunma sanayii katkısına itiraz edenlere tepki geldi.

Hükümetin yeni vergi kanunu paketinde yer alan savunma sanayiine katkı için kredi kartlarından 750 TL kesilmesine ilişkin karara tepki gösteren vatandaşlara Alanya Avokadocular Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen'den tepki geldi.

Sevilgen yaptığı paylaşımda "Duydum ki kredi kartı limiti 100 bin TL üzeri olanlardan yılda bir defaya mahsus olmak üzere Savunma Sanayimize 750 lira kesinti yapılacakmış. Konuya tam vakıf olmamakla birlikte bazı zatlar limitini 99 bin liraya çekiyorlarmış. Buradan gerçek vatanseverlere seslenmek isterim kesinlikle yeise kapılmasınlar buralar sarp kayalıkların olduğu Anadolu'dur. Ne kadar it varsa bir o kadar da Yiğit vardır. Değil yılda bir defaya mahsus 750 TL, Savunma Sanayine küçük bir meblağ vermek her gün için 750 TL vermeye hazır bir sürü Kurt var bu memlekette. Her daim her şeye hazırız Elhamdulillah" dedi.

Sevilgen'in bu paylaşımının ardından yorum yapan bazı vatandaşlar Sevilgen'e tepki göstererek, elini tutan bir şey olmadığını ve isterse her gün kendisini bizzat bu parayı yatırabileceğini yazdı.