Alanya’da uzun zamandır birçok sağlık kuruluşunda görev yapan, son olarak 112 Acil Servis doktorluğu yaptıktan sonra emekli olan Doktor Hakan Arıtanar’ın "DOKTOR" isimli özel muayenehanesi, görkemli şekilde hizmete açıldı.

Açılışa özel düzenlenen kokteyle Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin ve eşi Sıla Sezgin, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Zavlak, İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Belediyespor Müdürü Serdar Esen, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Doğru, Dr. Tahsin Biner, Dr. Tevfik Yazan, emekli öğretmen Sevgi ve Aynur Esen, Alanya’nın sevilen sanatçısı ve güçlü sesi Güvenç Tarkan, Billur ve Alva Sitesi sakinleri ile Doktor Hakan Arıtanar ve Nuriye Esen Arıtanar’ın biricik kızları Derin ile yakınlarıyla beraber çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin "Bu güzel günde aranızda olmaktan son derece mutluyum. Sevgili Nuri ile Hakan kardeşlerimizin yeni açtıkları işyerlerinin hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum" dedi.

"DOKTOR" isimli özel muayenehanesinin açılışında eşi turizmci Nuriye Esen Arıtanır ile yaptığı danslarıyla davetliler tarafından dakikalarca alkışlanan Doktor Hakan Arıtanar "Açılışımıza Alanya’nın kavurucu sıcağına rağmen uzaktan ve yakından gelen bütün eş dost ve sevenlerime canı gönülden çok teşekkür ederim. Ayrıca 12.02.2021 tarihinde nikah şahitliğimizi yaparak açılışımızda da bizlerle birlikte olan Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin ve eşi Sıla Sezgin’e çok teşekkür ederiz" dedi.

Doktor Hakan Arıtanar’ın özel muayenehanesi "DOKTOR" isimli işyeri, Güller Pınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Caddesi No: 37 (Migros yanı - Açık yüzme havuzu karşısı) adresinde bulunuyor.

Kestel’in gururu, çalışkan muhtar Şimşek çok farklı Kestel’in gururu, çalışkan muhtar Şimşek çok farklı