Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) meclis üyesi ve turizmci restoran işletmecisi Bayram Ali Geçgel'in sahibi olduğu Bella Alanya HeikinBaari restoranında gerçekleşen gecede Vainio'nun gösterisi büyük ilgi gördü. Finlandiya'nın en komik insanı olarak bilinen Vainio, 40'tan fazla uluslararası ve yerli sanatçıyı sahneye çıkararak izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Dünyaca ünlü isimlerin taklitleriyle tanınan Vainio, bu kez de ikonik taklitleriyle izleyicileri kahkahalara boğdu.

Bayram Ali Geçgel, Finlandiyalı müşterileri tarafından yoğun ilgi gören Vainio'nun Divet Show'unun Alanya'da büyük bir başarı yakaladığını ve hayranlarını büyülediğini ifade etti. Geçgel, "Zaman zaman bu tür etkinliklerle müşterilerimize jestler yapacağız. Amacımız ünyaca ünlü bu tür isimleri Alanya'ya getirip, Alanya'nın güzellikleri ve doğasını tanıtacağız" dedi.

Alanya’da öğrenciler ‘Sınav Stresi’ni sahneledi Alanya’da öğrenciler ‘Sınav Stresi’ni sahneledi

Geçgel'in Bella Alanya Restaurant, Anna Queen Otel Restaurant, Mahsen Wine House, Bella Beach (Avsallar), Lapponia Homes Emlak ve Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Overseas Emlak gibi birçok başarılı işletmesi bulunuyor.