Başkan Özçelik düğmeye bastı: O isimlere akşam operasyonu yapıldı! Başkan Özçelik düğmeye bastı: O isimlere akşam operasyonu yapıldı!

Alanya Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında, Yücel'in araçları gündeme gelmiş ve MHP'li ile CHP'li meclis üyeleri arasında karşılıklı sözlü sataşmalara yol açmıştı. Durumu yatıştırmak isteyen Alanya Belediye Başkanı Özçelik, "Herkes rahat olsun. Zamanı gelince herkes her şeyi öğrenecek. Büyük gemilerin trinistonu ağır olur" diyerek tartışmanın büyümesini engellemeye çalışmıştı.

"BAŞKA ARAÇLAR DA GÖTÜRÜLDÜ" İDDİASI

CHP Grup Sözcüsü Haydar Uyar'ın, Yücel'in yanında başka araçların da götürüldüğüne dair imada bulunmasıyla tartışma alevlendi. Konuya duyarsız kalmayan Alanyalı vatandaşlar ise, "Alanya'da başka iş mi kalmadı da bu konu tartışılıyor? Madem ki bu araçlar Adem Başkan'ın aile şirketine ait, neden evraklarını kamuoyuna gösteremiyor?" diyerek Yücel'i eleştirdi.

GÖZLER YÜCEL'DE

Başkan Özçelik'in mecliste yaptığı iddialı açıklama sonrası tüm gözler Yücel'e çevrildi. Kamuoyu, Yücel'in araçların kendisine ait olduğunu kanıtlayacak belgeleri merakla bekliyor.