• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.392 %3.33
23°

Alanya kiralık ev Haberleri

alanya kiralık ev haberleri ve güncel alanya kiralık ev gelişmeleri, alanya kiralık ev ile ilgili tüm video, alanya kiralık ev fotoğrafları ve alanya kiralık ev haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Alanya

Antalya başta olmak üzere turizm merkezlerindeki yüksek kiralar, turizm çalışanlarının barınma sorununu büyüterek sektörde nitelikli iş gücü sıkıntısına yol açıyor...

Alanya

Hükümetin enflasyon tahminlerindeki artış, Alanya'da kiraları yükseltirken, emeklilerin maaşlarına yapılacak zamların yetersiz kalması endişesi yaratıyor.

Alanya

Alanya'da üniversite kazanan öğrenciler, yüksek kiralarla karşı karşıya kaldı.

Alanya

Alanya'da üniversiteye başlayan öğrencilerin kiralık ev arayışını son güne bırakmamaları ve güvenilir emlak ofislerinden destek almaları önerildi.

Alanya

Yabancıların ülkelerine dönüşü ve yeni inşaatların artmasıyla birlikte, Alanya'da kiralık daire fiyatlarının düşüşe geçtiği iddia edildi.

Alanya

Rus-Ukrayna Savaşı sonrası Antalya ve Alanya’ya yerleşen Ruslar, artan ekonomik zorluklar nedeniyle kenti terk etmeye başladı.

Alanya

Antalya'da ve Alanya’da artan yaşam maliyetiyle birlikte kiralar da tavan yapınca, daha adil bir kira sistemi için çözüm önerileri sunuldu.

Alanya

Antalya'da zam sınırının kalkmasının ardından kiralar yüzde 20'nin üzerinde artarak vatandaşları zor durumda bıraktı.

Alanya

Alanya'da bazı ev sahipleri, kiracıları boş tarihli tahliye taahhütnamesi imzalatarak hukuka aykırı şekilde evden çıkarmaya çalışıyor.

Alanya

Alanya'da kira sınırlamasının kalkmasıyla ev sahipleri, memurluk, 3 yıllık çalışma süresi ve noterden onaylı tahliye taahhütnamesi gibi şartlar arayarak kiracı...