Alanya Belediyesi, Payallar Mahallesi’nde bugüne kadar ruhsatsız olarak hizmet veren ve daha önce 71 kez mühürlediği bir otelin faaliyetlerine devam etmesi üzerine işletmeyi 72. kez mühürlemişti. Mühürlenen otelin hala yüzlerce kişiye hizmet vermesine vatandaşlardan tepki geldi.

Alanya'da yola savruldu, soluğu hastanede aldı Alanya'da yola savruldu, soluğu hastanede aldı

ÖZÇELİK: ‘’KANUNSUZLUĞA ASLA TAVİZ YOK’’

Alanya genelinde kaçakla mücadele için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, söz konusu otelin mühürlenmesinin hemen ardından yaptığı açıklamada “Payallar Mahallesi’nde daha önce çoğu kez mühürlenen bir otel işletmesi, 72. defa mühürlendi. Mühür fekki yapılan işletme sahipleri de mahkemeye çıkarak yargı önünde hesap verdiler. Halkımızın takdiri ile göreve geldiğimizden beri kaçakla mücadelemize devam ediyoruz. Kent genelinde yaptığımız tespitler ve gelen şikâyetler doğrultusunda hem kaçak hem de ruhsatsız yapılara izin vermiyoruz. Kanunsuzluğa asla taviz vermeyeceğiz” demişti.

"BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU"

Alanya’da daha önce kaçak olduğu gerekçesiyle defalarca mühürlenen otelin hala faaliyetine devam etmesine karşılık Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in bu tutumu ve sözlerinin arkasında durmaması, “Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu” sözünü akıllara getirdi.