CHP Alanya’dan 12 Eylül açıklaması CHP Alanya’dan 12 Eylül açıklaması

Önceki dönem Dışişleri Bakanı, Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şerani Tavlı, Antalya DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Akdeniz CK Elektrik Yatırım Müdürü Serkan Kükremiş ve mahalle muhtarları katıldı.

Mahallelerin ihtiyaç, istek ve taleplerinin dinlendiği toplantıda mahalle muhtarları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti.

Toplantıda Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Alanya’da yapılan otoyol, doğu çevre yolu, Kuşyuvası yolu, Oba Tüneli, Güzelbağ- Gündoğmuş yolu ve Demirtaş kavşağı ile ilgili projeler ile Alanya’nın doğalgaz projesi ve diğer yatırım projeleri ile ilgili bilgiler verildi.

Ayrıca Alanya’nın yeni Hükümet Konağı’nın inşaatı ile ilgili de konuşan Mevlüt Çavuşoğlu; yeni kaymakamlık binasının yapımındaki gayret ve çalışmalarından dolayı Kaymakam Ürkmezer’e teşekkür ederek, “yeni Hükümet Konağı binası şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Toplantı, Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Kaymakam Ürkmezer ve kurum amirlerinin, mahalle muhtarlarının mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini dinlemeleri ve Dsi Bölge Müdürü ile CK Yatırım Müdürünün yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermesi ile sona erdi.