Siyaset

MHP’li Türkdoğan kılıç çekti ‘Hodri meydan’ dedi 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı gerçekleşen kongrenin ardından Başkan Mustafa Sünbül ve MYK Üyesi Hüseyin Yıldız’a yönelik sert eleştiriler giderek büyüyor. Teşkilat eski Başkanı Mustafa Türkdoğan da eleştirenler arasına katılarak sessizliğini bozdu ve ‘Hodri meydan’ dedi.

MHP Alanya İlçe Kongresi’nde geçen hafta tekrardan İlçe Başkanı olarak Mustafa Sünbül seçilmiş ve güven tazelemişti. Başkan Sünbül, gerçekleşen Kongrede 40 kişilik yönetim kurulu üyesi sayısını 50’ye çıkartmış, eski Başkan Mustafa Türkdoğan döneminden kalma yöneticileri listeye dahil etmemiş kader ve yol arkadaşı Türkdoğan’ın adete izlerini yok etme hamlesi yapmıştı.

‘KUMPAS’ VE ‘’SIRF PARASI VAR’

Milliyetçi Hareket Partili fanatik üyelerinden İsmail Yılmaz’ın İlçe Kongresinin ardından ortaya attığı ‘’Kumpas’’ sözlerine deste olarak, MHP’nin ağır toplarından Hüseyin Yiğit ise ‘’Sırf parası var diye yönetime aldığınız isimler geçmişte bizim karşımızda çalışıyordu, Türkdoğan neden kongreye davet edilmedi?” diyerek Sünbül’ü eleştirenler kervanına katılmıştı. 

TÜRKDOĞAN ‘HODRİ MEYDAN’ DEDİ

Alanya MHP’de Kumpas, paralı yöneticiler, Don Kişot, Kolpaçino ve uvuz kesmeye kadar giden tartışmada Türkdoğan ile Sünbül karşı karşıya geldi. Bir dönem yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen, Türkdoğan - Sünbül ikilisinin adam dövmeleri, boğazını sıkarak yumrukladıkları o anlar güvenlik kameralarına yansımıştı. Sünbül’ün işyerinde gerçekleşen üzücü olayın görüntüleri bir şekilde basına servis edilmiş, görüntüler ulusal gazete ve tv’lere düşüce Türkdoğan için sıkıntılı günler başlamıştı. Son yapılan kongrede eski yol arkadaşı Sünbül ile eski Vekil MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Türkdoğan’a yakın isimleri teşkilatan uzaklaştırmak adına listeye almayınca çileden çıkan Türkdoğan, ‘Hodri meydan’ diyerek kılıç çekti. 

SENİNLE ALANYA’DA KAÇ ÜLKÜCÜ YÜRÜR Kİ?

Mustafa Sünbül ve Hüseyin Yıldız’a yönelik zehir zemberek açıklamalar yapan Türkdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  “Hüseyin pabucu yarım, gel yanıma oynayalım. Tabii ki yüreğin yetiyorsa. Lan oğlum diyeceğim, yaşından ar ediyorum. Senin arkandan Alanya’da kaç ülkücü yürür ki?

VEKİL OLDUN MU LAN KOLPAÇİNO

Bu zamana kadar her yol arkadaşını sattın. Finalde seni milletvekili yapan beni sattın. Antalya 2. sıra milletvekilliği için vekil oldun mu lan Kolpaçino. İkinci sıra kim? Elinde dosyalarla bir Mustafa’yı daha kumpasla yemiştin ya! Ne oldu finalin? Sayemizde 23. dönem milletvekili oldun ya, maaşının yarısını her ay hayır kurumuna bağışla helalleşelim seninle. İnkar edersen detaylarıyla yazarım geçirdiğin evreleri.

BİR UZVUNU KES YETER 

Bir sen, bir de tefeos servantesle Alanya size büyük gelir Don Kişot Hüseyin. Yanınızda başka bir tane daha ülkücü var mı ki, ülkücüleri oyundan düşürdük diye sevinen müptezeller. 3 Kasım 2002 seçimleri sonrası biz ‘Devlet Bahçeli’ derken, sen ‘Koray Aydın’ diyordun. 2015 seçimleri sonrası daha biz ‘Lider’ derken, en son sen geldin aramıza. Seyyar, Aksoy, İsmail Hakkı, vesaire, şahit. İnkar eden olursa harakiri yapacağım. Sen ne yapacaksın lan. Bir uzvunu kessek yeter bize!”