Geleneksel sigorta anlayışının yanı sıra günümüzde online sigorta ile bu güvence sözleşmesi çok daha kolay yapılır. Sigortayeri’nin hızlı adımları ile de süreci kolayca ve güvenle tamamlayabilirsiniz.

Online Sigorta Seçenekleri Neler?

Bireyler, kendileri ya da aileleri için belli ve düzenli bir prim yatırdığında çeşitli zararların karşılanması söz konusudur. Bunu da elbette anlaşma sağlanan sigorta firması yapar. Sigortalar kendi içerisinde konusuna göre birbirinden ayrılır. Bu noktada online olarak yapabileceğiniz sigortaları şu şekilde sıralayabiliriz:

●     Araç Sigortası

●     Sağlık Sigortası

●     Hayat Sigortası

●     Konut Sigortası

Her bir sigorta kendi içerisinde de farklı dallara ayrılır. Bu sayede hangi sigorta hizmetinin alınacağı kolaylıkla seçilebilir, detayları öğrenilebilir. Aynı zamanda bir poliçe türü, firmanın belirleyeceği farklı primlere tâbidir. Bu sebeple sigorta fiyatları araştırırken teminatın kapsamına bakarken farklı firmadan da teklif almak oldukça önemlidir.

Hediye Kutuları: Özel ve Anlamlı Bir Dokunuş Hediye Kutuları: Özel ve Anlamlı Bir Dokunuş

Bugün Sigortayeri’nin dijital olanaklarının da getirdiği kolaylıklarla online sigorta fiyatlarını kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu sayede şirketleri şahsi olarak gezmek, tek tek teklif almak gibi süreçlere de gerek kalmaz. Öncelikle hangi sigortanın yaptırılacağına karar vermek sonrasında online fiyat teklifi için Sigortayeri’ni ziyaret etmek yeterlidir.

Online Sigorta Avantajları Neler?

Her bir sigorta türünün kendi içerisinde avantajları vardır. Ancak online sigorta yaptırmak özellikle günümüz koşullarında bireylere çok daha fazla avantaj sağlayabilir. Bunlardan en önemlisi kişi nerede olursa olsun zaman ve mekan fark etmeksizin online olarak en uygun sigorta fırsatlarını birkaç tıklama ile görebilir ve kararını verebilir. Sadece kişisel bilgileri sisteme girmek ve teklif al butonunu tıklamak yeterlidir. Sigortayeri’nde bilgileriniz güvenli bir şekilde saklandığından bu konuda herhangi bir tereddüde düşmenize de gerek kalmaz.

Online sigorta avantajlarından bir diğeri de sigorta ücretleri ve sigorta türlerini rahatlıkla karşılaştırma imkanı sunmasıdır. Bu sayede hem sigorta içeriklerini ve hizmetleri detaylı bir şekilde inceleyebilir hem de en uygun sigorta avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Online Sigorta ile Hizmetlere 7/24 Ulaşın

Geleneksel sigorta anlayışında poliçenin durumunu öğrenmek için firmayı bizzat ziyaret etmek gerekir. Ancak online sigorta ile poliçenizin durumunu nerede olursanız olun bir cep telefonuyla dahi öğrenebilirsiniz. Bu da sizlerin gün ve saat fark etmeksizin poliçenizin durumunu, prim gününü, yatırılan taksit tutarını öğrenmenizi kolaylaştırır.

Online sigortanın bütçeye katkısını da unutmamak gerekir. Online sigorta sayesinde herhangi bir ek masrafınız olmaz. Komisyon vb. gibi sürprizlerle karşılaşmazsınız. Bu nedenle hem zaman ve yer açısından hem de bütçe açısından online sigortanın faydaları saymakla bitmez.

Online Sigorta Nasıl Yapılır?

Öncelikle Sigortayeri’ni ziyaret etmeniz ve hangi sigortayı yaptırmak istiyorsanız (trafik, kasko, sağlık, hayat vb.) seçmelisiniz. Ardından ekranda görünecek sigorta teklifi al butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Ancak sigorta teklifi almadan önce bazı kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekir. Buradaki önemli nokta bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde girilmesidir. Çünkü kişisel bilgilere göre firmaların farklı teklif çıkarması söz konusudur.

Karşınıza çıkacak olan sigorta poliçesini iyice inceledikten sonra size en uygun olan poliçeyi yine online olarak Sigortayeri avantajları ile seçebilirsiniz. İşlemlerinizi tamamladıktan sonra ise poliçenizi indirebilir ve e-posta adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Sigortayeri’nden online sigorta yapmak bu kadar basittir.

Online Sigorta Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Online sigorta yaptırmak kolay olsa da birtakım hususlarda dikkatli olmak önemlidir. Örneğin sigortanın güvenilir sitelerden yapılması bunların başında gelir. Teminatların iyi okunması ve bilgilerin doğru/güncel olması oldukça önemlidir. Firma seçerken fiyat ve teminat kapsamının yanı sıra müşteri memnuniyet, şikayet durumunun ne olduğunu incelemeniz doğru seçim için önemlidir.

Türkiye’nin en güvenilir platformu Sigortayeri üzerinden tüm poliçe işlemlerinizi güvenle yaptırabilirsiniz. Dilerseniz şimdi sigorta fiyat al butonundan farklı sigorta firmalarının size özel fiyat ve teminatlarını inceleyebilir, en uygun ödeme planı ile en doğru poliçeyi seçebilirsiniz.