Mahmutlarspor'un genel sekreteri Ümit Sönmez, Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar hakkında "Sağlık sorunları olduğunu iddia ederek acıtasyonla Mahmutlar halkını kandırıyor" dedi.

Sönmez yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"2019 yılında Belediye seçimleri öncesi Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar meclis üyesi adayı olduğu için başkanlıktan istifa ettiğini duyurmuştu. Yönetim kurulu toplanarak, Mahmutlar'ın önde gelen bir iş insanını başkan olarak sosyal medyadan duyurdu. Fakat karar defterini saklayan ve yönetime vermeyen Bağışlar resmiyette istifa etmediği için o iş insanı başkan, takım küme düşmesin diye takımı toplayıp her türlü maddi ve manevi destek vererek son 4 maçın tamamını kazanarak takımı Süper Amatör Lig'de tutmuştu. Takım ligde kalmayı başarınca Yılmaz Bağışlar karar defterinde benim adım yazıyor bahanesiyle son maçında ben başkanım diyerek ortaya çıktı."

HİLELİ GENEL KURUL YAPTI

Sönmez, yapılan genel kurulun Dernekler Masası'nın onayladığını ve kulüp başkanı olarak Bağışlar'ın devam ettiğini ifade ederek şöyle devam etti:

"Son 3 sezondur 7 defa sağlık sorunlarından dolayı genel kurula gidiyorum açıklaması yapıldı. Adayların açıklanmasına rağmen takımı bırakmak istemediği için usulsüz kongreler ve sahte imzalarla kulübü yönetmeye devam etti. En son geçerli kongre 2021 yılında yapıldığı için 2024 Mayıs ayında olağan genel kurul yapılması lazımdı. Ama hala bir genel kurul kararı alınmış değil. Bağışlar, sürekli iddia ettiği gibi sağlık sorunlarım var, pes artık bu kadar, diyerek acıtasyon yaparak halkı kandırıyor. Hilleli yaptığı genel kuruldaki imzaların hep sahte olduğunu biliyoruz."

“BABASINDAN KALAN MİRAS DEĞİL”

Mahmutlarspor'un genel sekreteri Ümit Sönmez sözlerini şöyle tamamladı:

14 Ekim’i işaret ettiler: Alanya’da talepler sıralandı 14 Ekim’i işaret ettiler: Alanya’da talepler sıralandı

"Yılmaz Bağışlar, 'Mahmutlarspor'a hiç kimse sahip çıkmıyor' diyerek yalan söylüyor. Genel kurula kulüp gittiğinde kaç aday çıkacak kamuoyu görür. Mahmutlarspor, Bağışlar'a kendisine babasından kalan miras değil. Mahmutlarspor, Mahmutlarlıların takımıdır."