Alanya

Yücel "Hayırlı olsun" dedi, Alanya hayrını göremedi

Alanya'da eski belediye başkanı Adem Murat Yücel döneminde yapımına başlanması planlanan huzurevi projesi, imzalanan protokole rağmen henüz hayata geçirilmedi.

Alanya'da bir yıl önce yapımına başlanması planlanan huzurevi projesi, hayata geçirilemedi. Dönemin Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Kırbıyık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık arasında imzalanan protokol ile Okurcalar Mahallesi'nde atıl durumda bulunan eski belediye binasının huzurevine dönüştürülmesi kararlaştırılmıştı. Ancak bir yıl geçmesine rağmen projede herhangi bir ilerleme kaydedilmedi.

Projenin hayata geçirileceğine inanan yüzlerce yaşlı, sözlerin tutulmamasından dolayı hayal kırıklığına uğradı. Gözler şimdi yeni belediye başkanına çevrildi.

Proje hakkında detaylar:

  • Proje: Okurcalar Mahallesi'nde atıl durumda bulunan eski belediye binasının huzurevine dönüştürülmesi.
  • İmzalanan tarih: 3 Ekim 2023
  • Proje kapsamı: 22 yatak odası, yemekhane, dinlenme alanları, doktor ve fizik tedavi odaları, kütüphane, atölye ve kış bahçesi gibi alanlar.
  • Süreçteki sorun: Protokol imzalanmasına rağmen bir yıl içinde herhangi bir inşaat çalışması başlatılmadı.

Yaşanan bu durum, hem yaşlıların hem de yerel halkın tepkisini çekti. Projenin neden geciktiği ve ne zaman hayata geçirileceği merak konusu oldu.